TPLink TLWN823N Mini USB adapter NETWTPLAU128

300 Mbps draadloos N mini USB-adapter, TL-WN823N – 300 Mbps draadloos snelheid, ideaal voor vlekkeloze HD video, spraak streamen en online games – Ontwerp van miniformaat dat gemakkelijk mee te nemen is, met betrouwbare en hoge prestaties – SoftAP modus. maak van een bekabelde Internet verbinding naar een PC of laptop een Wi-Fi hotspot – Eenvoudig een beveiligde draadloze verbinding opzetten met één druk op de WPS toets. Dankzij de draadloos N snelheid tot 300 Mbps is de TL- WN823N ideaal voor HD video streaming, online gaming en VoIP gesprekken – Draadloos beveiliging instellen met één druk op de WPS toets (Wi-Fi Protected Setup) – Ondersteunt SoftAP functie voor het delen van draadloos Internet – Ondersteunt 64/128-bits WEP, WPA/WPA2, WPA-PSK/WPA2-PSK versleuteling – Geschikt voor Windows XP 32-/64-bits, Vista 32-/64-bits, Windows 7 32-/64-bits – Ondersteunt ad-hoc en infrastructuur modus – Ondersteunt Sony PSP X-Link voor online gaming zonder vertraging voor Windows XP – Meegeleverd hulpprogramma voor snel en probleemloos installeren – Naadloos compatibel met 802.11b/g/n producten
J-Services.nl TPLink TLWN823N Mini USB adapter NETWTPLAU128
TP-Link TL-WN823N Mini USB adapter
PRIJS: 15.95

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.