StarTech USBC naar HDMI kabel zwart CONVUCVST120

Sluit uw MacBook, Chromebook of laptop met USB-C aan op een VGA-scherm of -projector. – Probleemloze aansluiting met de omkeerbare USB-C connector – Maximale mobiliteit met een compact en lichtgewicht design – Compatibel met Thunderbolt 3 poorten – Kristalheldere beeldkwaliteit met ondersteuning van high-definition videoresoluties tot 1920×1200 of 1080p USB Type-C is een universele connectiviteitsstandaard die al uw essentiële functies combineert in één dynamische poort. De connector is te vinden op ultramobiele apparaten met USB 3.1 Gen 1. Deze adapter is geschikt voor USB-C apparaten die een DisplayPort-videosignaal doorgeven, zoals de MacBook en Chromebook Pixel™. De adapter is ook compatibel met Thunderbolt™ 3 poorten. Deze USB Type-C videoadapter zorgt voor maximale mobiliteit met een licht, compact design, waardoor het de perfecte accessoire is voor uw MacBook of Chromebook. Bovendien past het gemakkelijk in uw laptop- of draagtas. Dankzij het ultramobiele design is deze adapter perfect voor BYOD (Bring Your Own Device) applicaties op kantoor. Met deze adapter kunt u de veelzijdige USB Type-C poort van uw draagbare apparaat gebruiken. USB Type-C is een omkeerbare connector, zodat de adapter, ongeacht hoe u hem erin steekt, altijd werkt, waardoor u uw apparaat tijdens presentaties kunt aansluiten zonder problemen en zonder in verlegenheid te worden gebracht. De adapter ondersteunt videoresoluties tot 1920×1200 of 1080p. U zult versteld staan van de beeldkwaliteit van de adapter, zelfs bij aansluiting op een verouderde VGA-scherm, -projector of -tv. De adapter benut de videomogelijkheden die in uw USB Type-C aansluiting zijn geïntegreerd zodat elk detail in verbazingwekkende high-definition wordt weergegeven. NB: Uw USB-C apparaat moet video ondersteunen om met deze adapter te kunnen werken. De adapter kan geen digitaal gecodeerde content weergeven. Specificaties: – Convertertype: Formaatomzetting – Poorten: 1 – Uitgangssignaal: VGA – Maximale analoge resoluties: 1920×1200 or 1080p – Ondersteuning breedbeeld: Ja – Connector A: USB-C (24 pin) Mannelijk Input – Connector B: VGA (15-polig; D-Sub met hoge dichtheid) Vrouwelijk Output – Inclusief voedingsadapter: Gevoed via USB – Lengte product: 180 mm
J-Services.nl StarTech USBC naar HDMI kabel zwart CONVUCVST120
StarTech USB-C naar HDMI kabel zwart
PRIJS: 36.50

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.