StarTech 4poorts 1U USB VGA IP KVM switch Virtuele media KVMST4UR030

Montagebeugel is optineel. Met de SV441DUSBI 4-poorts USB VGA IP KVM-switch met Virtual Media kunnen max. 4 computers veilig lokaal en op afstand via een LAN of het internet worden bestuurd. Via de 2 extra USB-poorten voor het delen van randapparatuur (USB-opslag, cd-rom etc.) kunnen bestanden worden verzonden en schijven worden geëmuleerd voor het op afstand uitvoeren van applicaties en installeren van besturingssystemen. De IP KVM-switch maakt besturing op BIOS-niveau en volledige bootprocesinteractie mogelijk en is voorzien van diverse veiligheidsfuncties (SSH, SSL, RADIUS en een configureerbare firewall) om uw netwerk veilig te houden. Deze IP KVM-switch kan worden aangesloten op bijna elk apparaat met een RS-232 seriële aansluiting (routers, schakelaars, PDU’s etc.), dat de RPORT-module gebruikt (apart verkrijgbaar). Het 1U in een rek te monteren metalen chassis kan gemakkelijk in een rek worden geïnstalleerd met behulp van de 1110EXTRACK.
J-Services.nl StarTech 4poorts 1U USB VGA IP KVM switch Virtuele media KVMST4UR030
StarTech 4-poorts 1U USB VGA IP KVM switch + Virtuele media
PRIJS: 889.00

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.