Mimio MimioPad Wireless tablet EDUMIMPAD010

Vrijheid om rond te lopen terwijl u lesgeeft-dat is wat een draadloze MimioPad™ tablet u geeft. De tablet werkt perfect samen met de MimioTeach technologie, zodat u van om het even waar in de klas interactieve lessen kunt creëren en geven. De tablet heeft ook enorme voordelen voor leerlingen, vooral voor degenen die niet aan het whiteboard kunnen komen. Met een MimioPad tablet op hun schoolbank, kunnen leerlingen deelnemen zonder hun stoel te verlaten. De eigenschappen van de MimioPad tablet zijn: • Slank en licht in gewicht. • Geen speciale installatie vereist. • Draadloze werking met inbegrepen ontvanger. • Functioneert tot op 9,1 m van de computer. • Geïntegreerde styluspen met bevestigingskoord. • Compatibel met de vertrouwde MimioStudio software. • Biedt dezelfde functies als een MimioTeach systeem, inclusief 16 sneltoetsen voor courante functies zoals selecteren, markeren, wissen, kopiëren, nieuwe pagina en schermannotatie. • Mogelijkheid om meerdere tabletten op één computer aan te sluiten. • Gebruikt oplaadbare batterijen.
J-Services.nl Mimio MimioPad Wireless tablet EDUMIMPAD010
Mimio MimioPad Wireless tablet
PRIJS: 229.95

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.