MEDION ERAZER P7647 i7 gaming laptop 30022231

.container-gaming-darker {background: url(https://medion.scene7.com/is/image/Medion/erazer1115_section-erazer-bg?layer=1&src=is{Medion/erazer1115_section-erazer-bg?flip=lr&opac=50}&layer=2&color=0,0,0&opac=50) no-repeat center 0; background-size: cover; color: #FFF; font-size:15px; padding: 0.5%;}.container-gaming {background: url(https://medion.scene7.com/is/image/Medion/erazer1115_section-erazer-bg) no-repeat center 0; background-size: cover; color: #FFF; font-size:15px; padding: 0.5%;}.container-gaming-lighter {background: url(https://medion.scene7.com/is/image/Medion/erazer1115_section-erazer-bg?layer=1&src=is{Medion/erazer1115_section-erazer-bg?flip=lr&opac=50}&layer=2&color=0,124,212&opac=30) no-repeat center 0; background-size: cover; color: #FFF; font-size:15px; padding: 0.5%;} .pment {width:100%;height:auto;margin:auto;} .addtobasket{width:100%;height:46px;margin:auto;padding-top:20px;padding-bottom:40px;} .buyersguide{background-color:#CEE3F6; text-align:center; font-size:15px; height:auto; width:100%;padding-top:10px;padding-bottom:10px;font-weight:bold;} .left-text-content, .right-text-content, .full-text-content, .left-image-holder, .right-image-holder { float: right; width: 60%; min-height: 22em; padding: 2%; box-sizing: border-box; background-color: none; font-size:15px;} .left-text-content { float: left; } .full-text-content { width: 100%; } .h3-colored {background-color: rgba(256,256,256,0.45); text-align: center;} .right-image-holder { width: 40%; background-color: none;} .left-image-holder { width: 40%; float: left; } .full-image-holder { width: 40%; display: block; max-width: none;} .left-image-holder-hidden { display: none; } .left-image-holder img, .right-image-holder img, .left-image-holder-hidden img, full-image-holder img { display: block; width: 100%; height: auto; } hr { clear: both; border: 0; height: 1px; background-image: linear-gradient(to right,rgba(0,0,0,0), rgba(0,124,212,0.99),rgba(0,0,0,0)); } @media screen and (max-width:41em) { .left-text-content, .right-text-content, .full-text-content, .right-image-holder{ width: 100%; min-height: 0; margin-bottom: 1em; float: none; } .left-image-holder-hidden { display: block; margin-bottom: 1em; } .left-image-holder, .full-image-holder { display: block; float: none; width: 100%; min-height: 0; margin-bottom: 1em; } } MEDION ERAZER P7647 De MEDION® ERAZER® P7647 zorgt voor een ideale mix tussen werken en gamen. Dankzij Windows 10 Home kun je probleemloos productief zijn of genieten van 's werleds grootste keuze in games. Op het gebied van rekenkracht krijg je de hiervoor benodigde prestaties van een Intel® Core™ i7-7500U welke zorgt voor  geweldige performance. Om zorgeloos van multimedia en games te kunnen genieten gebruik je de Nvidia GTX 950 videokaart maar liefst 4 GB eigen videogeheugen. Het 17,3 inch beeldscherm met Full HD (1 920 x 1 080 pixels) resolutie laat je optimaal genieten van alle grafische prestaties die deze notebook neer kan zetten. De in het beeldscherm toegepaste IPS technologie zorgt hierbij voor een zeer goede kijkhoek en zeer levendige kleuren. Om een slimme mix neer te zetten tussen veel opslagruimte en een snel ladende harde schijf zitten er in deze P7647 een 256 GB snelle SSD en een 1000 GB grote HDD. De behuizing van de P7647 ziet er stoer maar degelijk uit, door de matzwarte rubberized afwerking en de ERAZER blauwe lijnen valt de laptop behoorlijk op zonder dat het geheel te druk zal worden. Om het makkelijker te maken om bijvoorbeeld een shooter te spelen zijn de WASD toetsen alvast met pijltjes gemarkeerd. High-performance Gaming Laptop De MEDION® ERAZER® P7647 is erg fijn om mee te gamen, maar als je voor je werk of studie ook een wat zwaardere laptop nodig hebt, is het goed te weten dat  je dankzij de krachtige Intel® Core ™ i7-7500U processor, Windows 10 Home en een NVIDIA GeForce GTX950 grafische kaart, ook een perfecte machine in handen hebt. Windows 10 Home (64bits) Voorzien van Windows 10 Home krijg je een verbeterd startmenu, vele nieuwe functies, snellere prestaties, en alles word veiliger en makkelijk. Dankzij alle vernieuwingen in Windows 10 Home is je laptop ook op software gebied beter op alles voorbereid. Nieuwe features zoals Direct X12 en aansluiting op de cloud geven jou de beste windows ervaring tot nu toe. Intel® Core® i7-7500U Processor De Intel® Core ™ i7-7500U zevende generatie Kabylake CPU (2,7 GHz) met turbo Boost-technologie tot 3,5 GHz en 4 MB Intel Smart Cache, zet prima prestaties neer. Maar deze Intel® Core ™ i7 processor is niet alleen indrukwekkend op het gebied van prestaties. Hij gaat nu nog slimmer met je stroomverbvruik om zodat jij de maximale tijd op een volle accu kan verbeteren. NVIDIA® GeForce® GTX 950 De NVIDIA® GeForce® GTX 950 grafische kaart met 4 GB GDDR3 videogeheugen staat je bij op op het gebied van multimedia en games. Dankzij deze dedicated videokaart van NVIDIA weet je zeker dat talloze PC spellen compatible met jouw computer zullen zijn. En als je even niet wil gamen zorgt de NVIDIA® Optimus technologie ervoor dat de energiezuinige Intel HD Graphics kaart het werk overneemt en zo je accu word gespaard. Opslag en geheugen Omdat er in deze laptop een 256 GB SSD zit verwerkt hij supersnel al je gegevens en start hij je belangrijkste games en apps in een oogwenk. 16 GB RAM (2 x 8GB) Zorgen dat er geen bottlenek ontstaat bij het gamen en laten multitasking en optimale prestaties toe. Gaming design Gaming geoptimaliseerd toetsenbord Het toetsenbord* van de P7647 kan goed met meerdere toetsencombinatie tegelijk overweg en de met kleur gemarkeerde toetsen en touchpad geven een duidelijk overzicht tijdens het werken. *hier zie je de QWERTZ-layout, de correcte toetsenbord layout voor jouw land zal worden geleverd.
J-Services.nl MEDION ERAZER P7647 i7 gaming laptop 30022231
MEDION ERAZER P7647 i7 gaming laptop
PRIJS: 1099.00

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.