MEDION AKOYA P6677 i7 laptop 30021532

MEDION 15,6 High-End Laptop MEDION® AKOYA® P6677 (MD 60435) Ben je een veeleisende gebruiker en wil je verzekerd zijn van goede prestaties? Kies dan voor de kracht van een 7th Gen Core i7  processor en je kunt er weer jaren tegenaan! Voorzien van onder andere AC Wifi, Bleutooth 4.0, HDMI, USB 3.0, Webcam en microfoon kom je ook aan connectiviteit niets te kort. Windows 10 Home Dankzij Windows 10 Home krijg je een verbeterd startmenu, vele nieuwe functies, snellere prestaties, en alles word veiliger en makkelijk. Dankzij alle vernieuwingen in Windows 10 Home is je laptop ook op software gebied beter op alles voorbereid. Nieuwe features naadloze aansluiting op de cloud geven jou de beste windows ervaring tot nu toe. Intel® Core™ i7 Processor De Intel® Core ™ i7-7500U zevende generatie Kabylake CPU (2,7 GHz) haalt dankzij de slimme turbo technologie kloksnelheden tot maar liefst 3,5 GHz! Voorzien van 4 MB Intel Smart Cache, en talloze Intel innovaties zorgt deze processor voor de allerbeste prestaties. Maar deze Intel® Core ™ i7 processor is niet alleen indrukwekkend op het gebied van prestaties. Hij gaat ook nog slim met je stroomverbruik om zodat jij gedurende de maximale tijd op een volle accu kan blijven werken. NVIDIA Graphics NVIDIA® GeForce® 940MX met 2 GB GDDR3 videogeheugen De Nvidia GeForce videokaart in deze laptop geeft je veel voordeel bij multimedia gebruik. Dankzij de goede driver-support van Nvidia is de laptop compatible met vele videogames. Door slimme NVIDIA® Optimus™ technologie weet de laptop zelf wanneer de krachtige nvidia videokaart mag worden gebruikt, hierdoor werkt je veel langer op een accu-lading, ook wanneer je even niet wil gamen. Geheugen   256 GB SSD Dankzij de keuze voor een ruime Solid State Disk is er bij het installeren van programma's nog genoeg vrije ruimte op de systeemschijf. Omdat we hiervoor een M.2 SSD gebruiken starten Windows 10 Home en al je programma's razendsnel op. 8 GB DDR4-2133 (1 x 8GB) Omdat er maar liefst 8 GB DDR4 geheugen in deze laptop zit is hij aanzienlijk sneller met het openen van programma's en het verwerken van gegevens. Display 39,6 cm (15,6”) IPS Full HD Display Een IPS scherm met een prachtige FULL-HD resolutie van maar liefst 1920 x 1080 pixels zorgen voor het best mogelijke beeld in games, movies en on-line. Door de toegepaste IPS technologie blijft alles ten alle tijden kristalhelder en heeft het beeldscherm een geweldige kijkhoek.  ”
J-Services.nl MEDION AKOYA P6677 i7 laptop 30021532
MEDION AKOYA P6677 i7 laptop
PRIJS: 849.00

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.