WD My Cloud 3TB EXHDDWDCL030

Een cloud voor uzelf. Houd uw inhoud veilig thuis. Krijg royale opslagruimte en bliksemsnelle prestaties zonder maandelijkse kosten. Gedeelde opslag en back-up. Sla uw foto’s, video’s, muziek en belangrijke documenten allemaal op één plek op, organiseer ze en maak back-ups. Overal toegang. Gebruik WD’s gratis apps om overal te uploaden, toegang te hebben en te delen met uw pc, Mac, tablet of smartphone. Centraliseer de mediaverzameling van uw gezin Sla alle foto’s, video’s, muziek en belangrijke documenten van uw gezin op op één veilige plek op uw thuisnetwerk, netjes georganiseerd. Overal toegang Geniet overal van uw digitale leven op uw pc, Mac, tablet of smartphone. Met de gratis apps van WD hebt u uw persoonlijke cloud altijd bij u. Flexibele back-upopties Back-up zoals u dat wilt. Pc-gebruikers kunnen met WD SmartWare Pro kiezen hoe, wanneer en waar ze een back-up van hun bestanden willen maken. Gebruikers van een Mac kunnen alle functies van Apple Time Machine-back-upsoftware gebruiken om hun gegevens te beveiligen. Breid de opslag van uw tablet en smartphone uit Upload foto’s en video’s rechtstreeks naar uw persoonlijke cloud vanaf overal en maak ruimte vrij op uw mobiele apparaten. Maak verbinding met Dropbox en meer Breng gemakkelijk bestanden over tussen uw persoonlijke cloud, Dropbox en andere openbare cloudaccounts met WD’s gratis mobiele app WD My Cloud. Vergroot de capaciteit van uw persoonlijke cloud Sluit gewoon een compatibele USB 3.0-harde schijf rechtstreeks aan op de USB-uitbreidingspoort van het WD My Cloud-station en u hebt onmiddellijk meer opslagcapaciteit. Snellere overdracht en toegang Gigabit-ethernet en Dual Core-processor bieden bliksemsnelle bestandsoverdrachten en naadloze externe toegang. Wachtwoordbeveiliging voor privacy Uw gegevens zijn altijd veilig en volledig onder uw beheer. Beveilig uw persoonlijke cloud tegen onbevoegde toegang met wachtwoordbeveiliging, beschikbaar voor elke gebruiker.
J-Services.nl WD My Cloud 3TB EXHDDWDCL030
WD My Cloud 3TB
PRIJS: 169.00

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.