Thrustmaster TFlight Hotas 4 War Thunder starter pack GAMETHR4160656

Thrustmaster T-Flight Hotas 4 War Thunder Starter Pack PS4/PC Realistic joystick. Ergonomisch ontworpen om goed in de hand te liggen bij alle soorten vluchten (luchtgevechten, ruimtemissies, civiele luchtvaart, etc.) – Instelbare stickweerstand met grote handsteun – Full-size afneembare throttle – Dubbele roerbesturing: greep (met ingebouwd vergrendelsysteem) draaien of hendel omhoog brengen – Verzwaarde voet voor hoge stabiliteit – Uitgebreide bedieningen: 5 assen, 12 actieknoppen, 1 snelvuurknop, 1 multidirectionele hatswitch (navigatie/panoramisch uitzicht) – Ingebouwde officiële knoppen voor PlayStation®4 (PS/SHARE/ OPTIONS). Toegang tot sociale functies, schakelen tussen de game en het systeem, navigeren door de systeemmenu’s, etc. – Wordt in compatible games herkend als een echte joystick. Hierdoor is een optimale nauwkeurigheid bij het vliegen gewaarborgd
J-Services.nl Thrustmaster TFlight Hotas 4 War Thunder starter pack GAMETHR4160656
Thrustmaster T-Flight Hotas 4 War Thunder starter pack
PRIJS: 79.00

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.