StarTech.com PCI Express naar PCI Adapterkaart PEX1PCI1 startech.com_pex1pci1

Installeer half-height/low profile PCI-insteekkaarten in een standaard PCI Express-uitbreidingsslotInstalleer half-height/low profile PCI-insteekkaarten in een standaard PCI Express-uitbreidingsslot. Met deze PCIe naar PCI adapterkaart kunt u gebruik maken van low profile PCI-uitbreidingskaarten in een PCI Express-slot van een server of desktopcomputer. De adapterkaart voldoet aan de PCI Express-specificaties 1.0a en de PCI-specificaties 2.2. De kaart wordt geinstalleerd in een 1x PCIe-slot en ervoor in de plaats krijgt u een low profile PCI-slot. Een extra standaard PCI Express-bracket wordt meegeleverd voor installatie in een uitbreidingsslot van een grotere desktopcomputer of server.De veelzijdige adapterkaart zet PCIe om naar PCI of PCI-X; een ingebouwde 4-polige stroomaansluiting verbindt de kaart met de voeding van de computer, zodat u universele PCI-kaarten (3,3V / 5V) kunt installeren.De adapterkaart biedt een voordelige oplossing waarmee u de bruikbaarheid van oudere PCI-kaarten kunt verlengen of een nieuwer op PCIe gebaseerd systeem kunt uitbreiden.Om ervoor te zorgen dat de PCIe-naar-PCI-adapter in elke low profile server of desktopcomputer kan worden ge
nstalleerd, beschikt deze over een innovatief bracket-ontwerp dat de low profile PCI- of PCI-X-kaart aanpast aan en vastzet in de uitbreidingsslot.The StarTech.com Advantage- Het unieke bracket-ontwerp zorgt ervoor dat een low profile / half-height PCI-kaart probleemloos functioneert in een PCI Express-uitbreidingsslot- Met 2-jaar garantie en gratis levenslange technische ondersteuning door StarTech.com
J-Services.nl StarTech.com PCI Express naar PCI Adapterkaart PEX1PCI1 startech.com_pex1pci1
StarTech.com PCI Express naar PCI Adapterkaart (PEX1PCI1)
PRIJS: 83.49

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.