MEDION LIFE E67025 Bluetooth TV Soundbase 50050119

- Met de Medion LIFE E67025 soundbar met Bluetooth-functie haalt u het beste uit uw muziek-collectie ! – Dankzij 2 stereo 15 Watt RMS luidsprekers en de 30 Watt Subwoofer komen spotify, netflix en al uw andere favoriete kanalen echt tot leven. – Dankzij het solide ontwerp vind deze soundbar overal makkelijk zijn plek in uw huis, maar in het bijzonder kan hij goed onder de voet van uw TV staan. – De handige HDMI aansluiting met doorlusfunctie zorgt ervoor dat het apparaat ook compatible is met de laatste generatie Home Cinema apparatuur Bluetooth-functie : Bluetooth 3.0 Draadloos muziek streamen vanaf de Smartphone, iPhone, Tablet of iPad Bereik ca. 10 m (afhankelijk van de omgevingsomstandigheden ) De ideale aanvulling op uw tv Geweldig geluid in een metalen mooi afgewerkte behuizing 2 x 15 Watt RMS speakers ingebouwde subwoofer (30 Watt RMS) ingebouwde versterker
J-Services.nl MEDION LIFE E67025 Bluetooth TV Soundbase 50050119
MEDION® LIFE E67025 Bluetooth TV Soundbase
PRIJS: 99.95

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.