MEDION AKOYA E7419 laptop 30022872

MEDION 17,3 Instap Laptop MEDION® AKOYA® E7419 (MD 60659) Op zoek naar een nieuwe laptop voor school, office en internet met voldoende snelheid en opslag voor  documenten en foto's?  Als je graag werkt op een groot scherm en het ook gaat om zoveel mogelijk performance tegen een zo laag mogelijke prijs dan is deze laptop precies wat je zoekt! En omdat de E7419 ook is voorzien van onder andere WiDi, AC Wifi, Bleutooth 4.2, HDMI, USB 3.0, Webcam en microfoon kom je ook aan connectiviteit niets te kort.. Windows 10 Home Dankzij Windows 10 Home krijg je een verbeterd startmenu, vele nieuwe functies, snellere prestaties, en alles word veiliger en makkelijk. Dankzij alle vernieuwingen in Windows 10 Home is je laptop ook op software gebied beter op alles voorbereid. Nieuwe features zoals DirectX 12 en naadloze aansluiting op de cloud geven jou de beste windows ervaring tot nu toe. Intel® Pentium® 4405U Processor De Intel® Pentium® 4405U CPU (2,1 GHz) voorziet deze instap laptop van genoeg performance voor internet, kantoor en filmweergave. Voorzien van 2 MB Intel Smart Cache en talloze Intel innovaties zorgt deze processor voor een zeer scherpe prijs/prestatie verhouding. Geheugen 1000 GB Harde schijf Geeft je ruim de mogelijk om veel grotere bestanden op te slaan gebruik je. Met 1000GB heb je genoeg opslagruimte om nog vele jaren aan gegevens, foto's en video materiaal op te slaan. 8 GB DDR3 (1 x 8GB) Omdat er maar liefst 8 GB DDR geheugen in deze laptop zit is hij prima in staat om meerdere programma's tegelijkertijd te draaien. Mocht je later naar 16 GB willen upgraden is het goed te weten dat er nog een geheugenslot vrij is. M.2 SSD slot M.2 SSD's zijn snel en worden steeds beter beschikbaar. Deze laptop heeft nog een vrij M.2 slot om eventueel later een snelle SSD harde schijf in te bouwen.  ”
J-Services.nl MEDION AKOYA E7419 laptop 30022872
MEDION AKOYA E7419 laptop
PRIJS: 529.00

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.