C2G 1 m Cat5e NonBooted Unshielded UTP netwerkpatchkabel groen 83061 c2g_83061

Voor netwerkadapters, hubs, switches, routers, DSL/kabel-modems, patchpanelen en andere high performance netwerkapplicaties.
Voor Fast Ethernet computernetwerken met applicaties voor spraak-, data- en video-overdracht die veel bandbreedte vergen. Voldoet aan alle Cat5e TIA/EIA-normen en verlaagt impedantie en SRL (Structural Return Loss) drastisch. De draden van elk aderpaar zijn verlijmd om het aantal windingen over de hele lengte tot aan het aansluitpunt gelijk te houden. Dit ontwerp op basis van hoogwaardige koperkabel minimaliseert Near-End Crosstalk (NEXT) niveaus. Verkrijgbaar in diverse kleuren om bij uw netwerkinstallatie te werken met de juiste kleurcodering.
J-Services.nl C2G 1 m Cat5e NonBooted Unshielded UTP netwerkpatchkabel groen 83061 c2g_83061
C2G 1 m Cat5e Non-Booted Unshielded (UTP) netwerkpatchkabel - groen (83061)
PRIJS: 7.26

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.