MEDION LIFE P61071 WiFi Multiroom Speaker zwart 50051286

Multiroom Speaker, Ontvang duizenden (internet) radio zenders, via draadloos of bedraad netwerk,  2 x 7 watts (RMS) speakers + 15 Watt Subwoofer voor kraakloos helder geluid, DLNA Compatible. Spotify Connect – Geniet van al je afspeellijsten dankzij de ondersteuning voor spotify. Met een premium-versie van de Spotify-app geïnstalleerd pusht u alle muziek moeiteloos naar de Multiroom speaker MEDION® Lifestream II App Met onze gratis app kan deze speaker rechtstreeks vanaf uw smartphone of tablet worden bestuurd.    Ipod, Ipad, Ipad air, iphone Android tablet of smartphone
J-Services.nl MEDION LIFE P61071 WiFi Multiroom Speaker zwart 50051286
MEDION® LIFE P61071 WiFi Multiroom Speaker (zwart)
PRIJS: 89.95

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.