MEDION LIFE P12311 275 LED TV incl. DVDspeler 30022496

LED Backlight, HD Ready, 69,9 cm. (27,5) beeldschermdiagonaal, resolutie: 1366 x 768 pixels, HDMI aansluiting, USB aansluiting, Analoge+HD DVB-T2/C/S2 tuner, Common Interface Slot, DVD speler.MEDION® LIFE® P12311 TV 27,5″ (69,9 cm) HD TV (MD 21445)De MEDION® LIFE® P12311 TV is een betaalbare tv die je moeiteloos overal op kan hangen of neer kan zetten. De triple tuner maakt het mogelijk overal vele kanalen te ontvangen, ongeacht van de antenne die je op dat moment voor handen hebt (DVB-T HD, satelliet of kabel). Triple HD Tuner DVB-T2 / C / -S2Gemakkelijk aan te sluiten op verschillende signalen (Digitenne / kabel / satelliet)*Geïntegreerde Media playerHiermee kun je een video bekijken, naar muziek luisteren of foto's bekijken vanaf een USB-stick.Geïntegreerde DVD playerEven een DVD-tje kijken? Dit kleine apparaat is uitgerust met een dvd-speler. Ruimtebesparend en makkelijk te gebruiken!CI+ slotHet CI+ kaartslot (PCMCIA) staat je toe om betaalkanalen te decoderen. Versleutelde signalen van de satelliet of digitale terrestriële antenne (DVB-T) kunnen worden ontsleuteld zonder een externe settop box nodig te hebben.**Alle aansluitingenDe verschillende aansluitingen maken het mogelijk om apparaten van verschillende bronnen en  met diverse uitgangen aan te sluiten:Satelliet coax om uw schotel+kop rechtstreeks aan te sluitenAntenne aansluiting om je analoge / digitale binnen kabel of antenne aan te sluiten3x HDMI Voor externe speler of spelconsole1x VGA om je laptop of PC aan te sluiten1x USB sluit een USB-stick aan met video's of muziekAV-ingang (Composite beeld via een 3,5 mm RCA-adapter)YUV-ingang (Component beeld via een 3,5 mm RCA adapter)Digitale audio-uitgang (SPDIF) om de TV aan te sluiten op een versterker of audiosysteemCompatible met VESADe TV heeft aan de achterzijde schroefgaten voor de bevestiging van een wandbeugel.EnergiezuinigDe energie consumptie van dit product is geoptimaliseerd om je energie verbruik laag te houden.MEDIONUNIEK … in kwaliteit, design, prijs en serviceService en garantieHeb je nog vragen? Via de MEDION service portal, kun je met ons in contact komen en bieden we nuttige informatie, downloads, handleidingen en nog meer ondersteuning voor ieder MEDION® apparaat.  * Afhankelijk van je locatie kunnen bereik en signaalsterkte ontoereikend zijn, controleer hiervoor altijd de actuele informatie van je provider.** Voor iedere provider kan een verschillende CAM module benodigd zijn, die samen met de kaart van de provider ervoor zorgt dat je betaal TV kunt decoderen. Medion kan de compatibiliteit met iedere bestaande CAM-module niet garanderen.”
J-Services.nl MEDION LIFE P12311 275 LED TV incl. DVDspeler 30022496
MEDION® LIFE P12311 27,5 LED TV incl. DVD-speler
PRIJS: 219.00

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.