MEDION LIFE E66554 Bluetooth Douche Radio roze 50055524

Muziek onder de douche of in bad? Luister je ook graag onder het douchen naar je favoriete radiozender of naar muziek rechtsteeks via bluetooth vanaf je smartphone of tablet? Dankzij de IPX7 waterdichte bluetooth FM radio kan het! De geintegreerde 3.7V / 750mAh lithium-polymeerbatterij zorgt ervoor dat je tot wel 6 uur muziek kan kan luisteren en daarna laad je hem met de usb-kabel zo weer op.   Plak hem met de afneembare zuignap eenvoudig op een glad oppervlak en geniet van de leukste liedjes over de ingebouwde 2 WATT RMS speaker. Op het handige LED-display zie je de FM-radio frequentie, de tijd of je bluetooth status en hij geeft ook weer of je de radio weer op moet laden.
J-Services.nl MEDION LIFE E66554 Bluetooth Douche Radio roze 50055524
MEDION® LIFE E66554 Bluetooth Douche Radio (roze)
PRIJS: 29.95

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.