MEDION LIFE E66550 Bluetooth Onderbouw Radio 50055382

MEDION® LIFE® E66550 (MD 43550) Stijlvolle radio met Bluetooth-Funktie Een Medion LIFE onderbouwradio kan in de meeste keukens moeiteloos opgehangen worden en zorgt ervoor dat je voortaan ook in de keuken kan genieten van allerhande muziek. Onderop deze kitchenradio zit ook een handige verlichting zodat je mischien je recepten of dat ene magazine wat beter kan lezen. Deze radio kan mag natuurlijk ook best ergens anders worden gebruikt wat dacht je van in de garage of op de slaapkamer. Aanwinst in de keuken: De stereo speakers zorgen voor een prima geluid en dankzij de ondersteuning van FM tuner kun je ook wanneer je geen Bluetooth verbinding hebt van je favoriete radio station genieten. De handige bluetooth hands free functie maakt het mogelijk om gewoon verder te kunnen koken terwijl je in de radio spreekt met de persoon aan de andere van de lijn.
J-Services.nl MEDION LIFE E66550 Bluetooth Onderbouw Radio 50055382
MEDION® LIFE E66550 Bluetooth Onderbouw Radio
PRIJS: 39.95

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.