MEDION ERAZER P7643 i5 gaming laptop 30020387

Deze nieuwe MEDION ERAZER P7643 heeft maar liefst 4 GB dedicated videogeheugen, en is daarmee zeer geschikt voor de echte multimedia-fanatiekelingen! Windows 10 Home verbeterd startmenu, nieuwe functies, snellere prestaties, veilig en gemakkelijk. Met een skylake Core i5 processor is er genoeg snelheid voor alles wat je met de laptop zou willen doen, zonder dat hij daarbij warm of luidruchtig is. Een Nvidia GTX 950 videokaart die naadloos samenwerkt met de onboard Intel HD Graphics 520 videokaart, maakt van deze laptop een gamer die ook niet vies is van lang werken ! Met de nieuwe USB 3.1 (type C) aansluiting kopieer je gegevens nog sneller en heb je eindelijk een USB aansluiting die je niet meer verkeerd kan insteken ! Verder komt deze uitvoering met 128 GB SSD dus start alles soepel en snel op Ruim 8 GB RAM is genoeg voor een soepele gegevensverwerking en een AHVA, FULL HD scherm helpt je om alles ultrascherp in beeld te krijgen. Ook mag je een topkwaliteit WiFi ontvangst verwachten, want met een Intel AC wireless oplossing is dat in goede handen.
J-Services.nl MEDION ERAZER P7643 i5 gaming laptop 30020387
MEDION ERAZER P7643 i5 gaming laptop
PRIJS: 849.00

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.