goobay Netwerk kabel 05 meter 50054599

Met deze dubbel afgeschermde LAN / netwerkkabel sluit je twee netwerkcomponenten met een RJ45 netwerkkaart op elkaar aan. Maak moeiteloos een verbinding tussen de PC, laptop, Smart-TV, Internetradio of NAS en je switch of router.Met extra bescherming voor de connector release clips, Cat 6 getest, 3μ vergulde pinnen, PiMF (Paren in MetaalFolie), gevlochten buitenschild, lengte 0,5 meter.Technische data      Double-shielded CAT 6 patch kabel S/FTP (PiMF), wit (rood)    Connection type RJ45 plug (8P8C)    Latch protection    2* type RJ45 plug (8P8C)    Pair-sequence naar EIA / TIA 568B spec    CAT 6    Kabelmantel diameter (ong.) 6 mm    Afscherming klasse S / FTP (PiMF)    Ronde kabel    Binnengeleider Cu (koper)    AWG 28/7 (stranded)    Aantal afschermingen 2 x      Type 1, afscherming folie (alu) PiMF      Type 2, gevlochten omhulsel (aluminium) totale afscherming    Knikbescherming beide kanten    LSZH compliant    max. bandbreedte 250 MHz
J-Services.nl goobay Netwerk kabel 05 meter 50054599
goobay® Netwerk kabel (0,5 meter)
PRIJS: 2.95

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.