De Kolonisten van Catan Het Snelle Kaartspel 1SS9A06M

Vlot kaartspel voor twee tot vier spelers, gebaseerd op het populaire bordspel De Kolonisten van Catan. Ook in dit kaartspel bouw je straten, dorpen en steden en zet je ridders in. Steden kunnen op verschillende manieren worden uitgebreid. Verder kun je met de andere spelers of met de markt en de gedekte stapel grondstoffen ruilen. Maar pas op: je straten en ridders kunnen zomaar door de andere spelers afgepakt worden. Zo zijn ook behaalde overwinningspunten niet altijd zeker. Het bouwen van een kerk of een stadsmuur kan echter bescherming bieden! De regels zijn relatief eenvoudig en je bent met een half uurtje klaar. Het spel is ook geschikt voor twee spelers, omdat er alleen wordt geruild in plaats van gehandeld!
J-Services.nl De Kolonisten van Catan Het Snelle Kaartspel 1SS9A06M
De Kolonisten van Catan: Het Snelle Kaartspel
PRIJS: 9.99

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.