MEDION Houtskoolgrill met luchtcirculatie MD 17700 50055439

Tijd om te genieten! Voor veel mensen gaat er niets boven barbecueen op houtskool. Met deze tafel grill van Medion kunnen jij en je vrienden zich dadelijk ook tot deze groep rekenen. Want met de Medion Life MD 17700 wordt grillen wel heel gemakkelijk. Door de slimme combinatie van een compartiment met kolen en een regelbare ventilator neem jij het heft in handen tijdens de barbecue. En door het handige compartiment voor brandbare gel heb je hierbij ook geen vies smakende aanmaakblokjes meer nodig. Doordat de Medion houtskool grill makkelijk in de meegeleverde tas is te vervoeren en hij op 4 batterijen kan werken, kun je overal in no time het lekkerste vlees bereiden. En door de slimme lucht circulatie ben je binnen 10 minuten al aan het bakken!   Probleemloos barbecueen met 4 tot 5 personen Grill rooster gemaakt van roestvrij staal Aan de buitenkant blijft de warmte laag dankzij het dubbelwandige ontwerp. Rooster en afdruipschaal uitneembaar en afwasbaar ca. 32cm grillrooster Beschermingsklasse : IPX4
J-Services.nl MEDION Houtskoolgrill met luchtcirculatie MD 17700 50055439
MEDION® Houtskoolgrill met luchtcirculatie MD 17700
PRIJS: 69.95

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.