Waterstopcontact 825020 1N1GU01F

Echt praktisch: met het Gardena Waterstopcontact kan je water uit de grond aftappen, net als elektriciteit uit het stopcontact. Het waterstopcontact wordt ondergronds ge?nstalleerd en via de Gardena Aanvoerbuis van water voorzien. Als je een tuinslang op de wateraansluiting met automatisch stopventiel hebt aangesloten, kan je beginnen met besproeien. Als de slang wordt losgekoppeld, stopt het water automatisch. Als het waterstopcontact niet wordt gebruikt, beschermt een klepje tegen vuil. Deze opklapbare bolvormige afdekking verdwijnt in het waterstopcontact bij het openen en is daarom geen obstakel bij het grasmaaien. Een uitneembaar filter voorkomt dat er vuil in de aansluiting binnendringt als de afdekking open is. Het Gardena Waterstopcontact heeft een buitendraad van 3/4″.
J-Services.nl Waterstopcontact 825020 1N1GU01F
Waterstopcontact (8250-20)
PRIJS: 22.99

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.