Wandslangenbox 35 rollup automatic LiIon 8025 1N1GS00N

De innovatieve Gardena Comfort wandslangenbox 35 roll-up automatic Li maakt besproeien wel heel eenvoudig en comfortabel, dankzij een krachtige Lithium-Ion oplaadbare accu. Je geeft een druk op de knop en de slang wordt automatisch opgerold. De praktische slangenbox wordt aan de muur bevestigd en is 180 ? zwenkbaar. De slang kan moeiteloos worden uitgetrokken en op iedere lengte worden gestopt. De kwaliteitsslang van 13 mm ( 1/2”) levert een hoge waterdoorstroom en optimale werking van de sproeier. De krachtige, betrouwbare, oplaadbare Lithium-Ion accu zorgt ervoor dat de slang na een druk op de knop eenvoudig, betrouwbaar en gelijkmatig oprolt met een snelheid van 1,5m/sec. Je hoeft er verder niets voor te doen en je handen blijven schoon. De ge?ntegreerde slanggeleider voorkomt verdraaien en verstrengeling van de slang. De krachtige oplaadbare Lithium-Ion accu is altijd klaar voor gebruik en kan worden afgenomen en opgeladen. LED lampjes op de besturingsunit tonen wanneer de accu moet worden opgeladen of branden bij een blokkade. Na gebruik kan de aansluitslang eenvoudig op de druppelstop bevestigd worden om weglopen van water te voorkomen. Broezen, sproeiers en wasborstels kunnen worden opgehangen aan de wandhouder zodat ze altijd binnen handbereik zijn. Voor de winter kan de slangenbox eenvoudig met de ergonomisch gevormde handgreep van de houder afgehaald worden voor opslag in een vorstvrije ruimte. De wandslangenbox is compleet uitgerust met een 35-meter lange kwaliteitsslang, een 2 meter lange aansluitslang, een traploos verstelbare tuinspuit (8114), een oplaadapparaat en de benodigde Original Gardena System onderdelen: drie slangstukken (900, 901, 902), een standaard slangkoppeling (915) en een waterstop (913). Dankzij de meegeleverde wandhouder, samen met schroeven en pluggen, is de montage een fluitje van een cent.
J-Services.nl Wandslangenbox 35 rollup automatic LiIon 8025 1N1GS00N
Wandslangenbox 35 roll-up automatic Li-Ion (8025)
PRIJS: 229.00

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.