SmartUPS 1000VA TWLA0X

Intelligente en effici?nte netwerkstroombeveiliging, van instapniveau tot schaalbare runtime. Bij uitstek geschikt voor servers, verkooppunten, routers, switches, hubs en andere netwerkapparatuur. APC’s bekroonde Smart-UPS is bestverkochte UPS ter wereld voor servers, opslagsystemen en netwerken. Levert gelijkmatige en betrouwbare stroom op netwerkniveau en beschermt daarmee gegarandeerd belangrijke gegevens en apparatuur tegen problemen met de stroomvoorziening. Afgezien van de legendarische betrouwbaarheid en beheervoorzieningen waar de producten van APC bekend om staan, zijn Smart-UPS-units uiterst effici?nt bij lage, gemiddelde en hoge belastingsniveaus. Dit maakt ze bij uitstek geschikt voor moderne multi-core of virtualisatie servers, die een variabel stroomverbruik hebben.
J-Services.nl SmartUPS 1000VA TWLA0X
Smart-UPS 1000VA
PRIJS: 549.00

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.