Rolschaats Roller Disco 1SOUFI1B

De jaren ’70 en ’80 waren de hoogtijdagen van het rolschaatsen: alles leek te gebeuren op rollende wielen. Met de HUDORA Roller Disco rolschaatsen in stijlvol design komt dat gevoel weer terug in combinatie met het comfort van vandaag. Vintage kleuren en retro stijl gecombineerd met beweegbare assen, ABEC 5 lagers en PU wielen voor wendbaarheid, grip en snelheid. De stop aan de voorzijde zorgt ervoor dat je ook veilig kunt remmen. De laarzen zijn gemaakt van kunstleer en voor extra stabiliteit en extra steun zijn de neus en hiel verstevigd. Een verwijderbare, zachte binnenzool zorgt voor extra comfort. De retro stijl met een coole look en vrolijke kleuren zorgen ervoor dat iedereen wil rolschaatsen!
J-Services.nl Rolschaats Roller Disco 1SOUFI1B
Rolschaats Roller Disco
PRIJS: 49.99

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.