Office 365 Home YVOM0B06

Maak kennis met Office 365 Home, een abonnement op Office dat je op maximaal vijf pc’s, Windows 8-tablets of Macs, ?n vijf mobiele apparaten kunt installeren. Maak waar je maar wilt eenvoudig documenten, heldere overzichten en fraaie presentaties. Je abonnement – dat je jaarlijks kunt verlengen – zorgt voor automatische updates, zodat je altijd de nieuwste programma-versies gebruikt. Office 365 Home bestaat uit Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, Access en Publisher. Bovendien kun je gebruikmaken van een aantal clouddiensten. Je krijgt 20 GB extra online opslag voor SkyDrive, maandelijks 60 minuten wereldwijd gratis beltegoed op Skype en Office on Demand, waarmee je Office ook kunt gebruiken in je webbrowser, op apparaten waarop Office niet is ge?nstalleerd.
J-Services.nl Office 365 Home YVOM0B06
Office 365 Home
PRIJS: 89.00

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.