Ninjago Destinys Shadow 1SSLKN19

Vaar door het moeras of vlieg erboven met de Destiny’s Shadow! Aan boord van hun schip dat ook kan vliegen dringen Lloyd en Cole binnen in het Vermillion gebied. Weer de aanval van Vermin op zijn hoverboard af met de noppenschieters en klap de vleugels uit om op te stijgen. Koppel de kano los, peddel geruisloos door het moeras en verras je vijand. Wat je ook doet: zorg dat de ninja’s het Pause Tijdzwaard niet verliezen! Aan boord van de Destiny’s Shadow strijden Lloyd en Cole tegen de Vermillion met het Pause Tijdzwaard als inzet. Met de uitklappende vleugels verander je het schip in een vliegtuig. Het is bewapend met twee noppenschieters en er zijn twee afkoppelbare kano’s en twee roeispanen aan boord. Geef de strijd tussen de ninja’s en Vermillion een nieuwe draai met Vermins V-vormige hoverboard en zijn Vermillion bijl. Inclusief drie minifiguren.
J-Services.nl Ninjago Destinys Shadow 1SSLKN19
Ninjago - Destiny's Shadow
PRIJS: 26.99

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.