Metropolis 1SS9A03P

Uitdagend kaartspel met relatief eenvoudige spelregels. Je handkaarten zijn zowel gebouwen als betaalmiddel. Elke ronde bouw je ??n gebouw (en soms twee gebouwen) uit je hand en betaal je de kosten in andere handkaarten. Elk gebouw levert inkomsten op in de vorm van kaarten en/of punten. Langzaam maar zeker ontstaat zo voor je een stad. Veel gebouwen hebben invloed op elkaar of zijn een voorwaarde voor het bouwen van andere gebouwen. Daardoor ontstaan interessante keuzemogelijkheden en kettingreacties. Wie aan het einde van het spel de meeste punten met zijn gebouwen heeft gescoord, is de winnaar. Metropolis duurt maar 20 minuten en is daardoor ideaal voor tussendoor.
J-Services.nl Metropolis 1SS9A03P
Metropolis
PRIJS: 9.99

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.