MEDION Soundpad P7401 tablet internetradio wit 30021226

De MEDION Soundpad is een unieke combinatie van een 7 inch tablet en een internetradio. Dankzij 2 stereo luidsprekers (2 x 5 watt RMS) in een strakke behuizing geniet je van je favoriete muziek vanaf je google music of spotify account, persoonlijke DLNA map gedeeld op je PC of NAS, on-line radiozenders of je favoriete andere streaming dienst. Kort samengevat als er een App of mobiele website voor bestaat kan deze Media Base het aan. Maar waarom stoppen bij alleen muziek? Maak of zoek afspeelltijsten op youtube en je geniet ook gewoon van de bijbehorende videoclip. Het 7 inch (17,8 cm) IPS touchscreen brengt alles kristalhelder in beeld. Heb je een Netflix account of gebruik je een andere Video On Demand dienst? Installeer de bijbehorende Android-App in de 16GB opslag, log in en begin te genieten. Heb je digitale televisie dan kunt je vaak ook gebruik maken van de app van die provider om live TV te kijken. Is er een grote TV met HMDI in de buurt ? sluit hem aan op de HDMI uitgang en het word helemaal genieten! Heb je al veel SmartHome applicaties in je huis zoals slimme meters, wifi aangesloten verlichting, afstandbestuurbare zonwering, Wifi Thermostaten etc. etc. ? Dan is dit mogelijk eem ideale oplossing om als centrale HUB te gebruiken zodat iedereen in huis alle domotica functies kan bedienen.   Een geïntegreerde 1600mAh Li-Ion accu zorgt dat je hem bijvoorbeeld ook als outdoor speaker kan gebruiken. De Android 5.1 tablet heeft een snelle quad-core processor (1,3 GHz) en 1 GB DDR3 RAM. Uitgebreide aansluit mogelijkheden zoals HDMI, WiFi, Bluetooth, USB en microSD-cardreader zijn natuurlijk aanwezig. Dankzij een snelle B/G/N WiFi draadloze connectie check je moeiteloos je e-mail, het weer, het laatste nieuws, twitter, facebook….. De vooraf geïnstalleerde app Kitchen Stories veranderd je in een echte topkok of keukenprinses. Met 16 gigabytes aan opslagruimte heb je genoeg ruimte voor de talloze apps en games die zijn te vinden in de google play store. De opslagruimte is utbreidbaar met een microSD(HC) geheugenkaart (tot 32 GB, niet inbegrepen). Via de geïntegreerde 2 MegaPixel webcam, speakers en microfoon, kun je ook ideaal beeldbellen en videoconference houden met deze kleine multimedia kampioen. Bluetooth 4.0 zorgt voor een draadloze link naar een tablet, smartphone, laptop, bleutooth speaker of headset. IPS technologie en een resolutie van 1024 x 600 pixels zorgen dat je films, foto's, games en recepten goed helder en leesbaar zijn, ook bij een wijdere kijkhoek.   Review : 7.0
J-Services.nl MEDION Soundpad P7401 tablet internetradio wit 30021226
MEDION® Soundpad P7401 tablet internetradio (wit)
PRIJS: 149.00

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.