MEDION LIFE Style waterproof scheerapparaat MD16623 50050784

Nat / droog scheersysteem met 2 scheerbladen, 5 watt vermogen, pop-up trimmer, Ergonomisch ontwerp en eenvoudige bediening, accu, Duidelijke LED-indicator voor de batterijstatusDankzij IPX Level 5 Waterdichtheid scheer je je terwijl je onder de douche staat en bespaar je tijd. Omdat de scheerkop afneembaar is spoel je de kop makkelijk af en is hij weer gebruiksklaar voor de volgende keer.Met de pop-up trimmer oftwel de uitklapbare tondeuse geeft je een handige mogelijkheid om bijvoorbeeld ook je nekharen netjes bij te werken. Edelstaal MessenAfneembare ScheerkopPop up TrimmerVolledig opgeladen in 90 minuten40 Minuten bedrijfstijdDuidelijke LCD Batterij status2 x AA Oplaadbare batterijen
J-Services.nl MEDION LIFE Style waterproof scheerapparaat MD16623 50050784
MEDION® LIFE Style waterproof scheerapparaat MD16623
PRIJS: 27.95

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.