Hatchimals CollEGGtibles 4 Pack bonus 1SSWH005

Daar zijn ze, de Hatchimals CollEGGtibles – schattige hatchimals die in kleine, gespikkelde eieren komen. Elke Hatchimals CollEGGtible heeft jouw hulp nodig om uit te broeden! Houd het ei in je handen, wrijf over het hart en wanneer het verandert van paars naar roze, is het klaar om uit te komen! Druk op het ei om het te breken en te ontdekken welke Hatchimal CollEGGtible er in zit. Op basis van het gekleurde gespikkelde ei kun je herkennen tot welke familie jouw Hatchimal hoort voordat ze uitbroeden. Er zijn meer dan 70 verschillende Hatchimals te verzamelen, zelfs ultra-zeldzame en speciale uitgaves om te vinden! Gebruik de meegeleverde checklist om je collectie bij te houden en meer te ontdekken over Hatchtopia. Hatchimals CollEGGtibles – broedt je eigen wereld uit!
J-Services.nl Hatchimals CollEGGtibles 4 Pack bonus 1SSWH005
Hatchimals - CollEGGtibles, 4 Pack + bonus
PRIJS: 12.99

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.