Gereedschapskoffer FatMax MP 1N1S5063

De Stanley Gereedschapskoffer FatMax MP is een metalen/ kunststof gereedschapskoffer voor het handig opbergen en transporteren van gereedschappen. Deze koffer is extra diep en is voorzien van een uitneembare gereedschapsbak, een uitneembaar compartiment voor het verticaal opbergen van gereedschappen, robuuste roestvrij stalen sluitingen, extra stevig doorlopend scharnier, ergonomische handgreep en een deksel met antislip en V-groef. Dankzij het deksel met V-groef is deze koffer ook een handige hulp bij het zagen van houten planken. Daarnaast kan deze gereedschapskoffer ook worden vergrendeld met een hangslot. Deze gereedschapskoffer heeft een afmeting van 66,2 x 29,3 x 29,5cm.
J-Services.nl Gereedschapskoffer FatMax MP 1N1S5063
Gereedschapskoffer FatMax MP
PRIJS: 73.90

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.