Barbie Fashionistas Doll 63 Platinum Pop Curvy 1SSMUB7Q

Elke Barbie Fashionistas pop heeft haar eigen unieke look en stijl – van sportief tot boho-chic. Alle outfits zijn ge?nspireerd op de laatste trends. Met een heleboel verschillende stijlen, outfits, schoenen en accessoires, kunnen kinderen hun fantasie de vrije loop laten en nieuwe verhalen naspelen. – Barbie Fashionistas Doll 63 Platinum Pop draagt een glanzende blauwe jurk met coole icoontjes voor een extra vleugje kleur. – Haar rode hakken zijn zo cool! – Haar lange witte haar is gedeeltelijk gestyled in een staart om haar fantastische look af te maken.
J-Services.nl Barbie Fashionistas Doll 63 Platinum Pop Curvy 1SSMUB7Q
Barbie Fashionistas Doll 63 Platinum Pop - Curvy
PRIJS: 13.99

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.