MEDION Mini koelkast MD 37115 50053852

Dit barmodel koelkastje van Medion is ideaal te gebruiken om te koelen en te vriezen wanneer je bijvoorbeeld weinig ruimte hebt.Zet hem in op je werk, in een studentenhuis, in de vrachtwagen, je garage, op de camping, op de boot of in een seniorenwoning, alles kan. Met zijn beperkte afmetingen past deze mini fridge bijna overal. Dankzij de netto inhoud van circa 46 liter kan je er nog aardig wat in kwijt. En door de gunstige energieklasse doe je dit met betrekkelijk weinig energie.    Energie klasse: A +    Netto inhoud: 46 liter    Koelgedeelte: 41 liter    Vriesvak: 5 liter    Geluidsniveau:     Koelkastdeur ook aan de andere kant monteerbaar    In hoogte verstelbare voetjes    Regelbare Thermostaat    Ontdooi-functie
J-Services.nl MEDION Mini koelkast MD 37115 50053852
MEDION® Mini koelkast (MD 37115)
PRIJS: 99.95

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.