MEDION LIFE P15237 315 HD LED TV 30022498

LED Backlight, HD, 80 cm. (31,5) beeldschermdiagonaal, resolutie: 1366 x 768 pixels, 3x HDMI aansluiting, USB aansluiting, Analoge, HD DVB-T2/C/S2 tuner, Common Interface Slot, VESA compatible. MEDION® LIFE® P15237 TV 31,5″ (80 cm) HD TV (MD 31210) De MEDION® LIFE® P15237 TV is een prachtige TV met scherp beeld en een elegante look. De triple tuner HD maakt het mogelijk om vele kanalen over verschillende signalen te ontvangen, ongeacht welke provider je wenst te gebruiken. (DVB-T HD, satelliet of kabel). Een prima tv voor een eerlijke prijs.     Triple HD Tuner DVB-T2 / C / -S2 Gemakkelijk aan te sluiten op verschillende signalen (digitenne / kabel / satelliet)* Geïntegreerde Media player Hiermee kun je een video bekijken, naar muziek luisteren of foto's bekijken vanaf een USB-stick. CI+ slot Het CI+ kaartslot (PCMCIA) staat je toe om betaalkanalen te decoderen. Versleutelde signalen van de kabel, de satelliet of digitale terrestriële antenne (DVB-T) kunnen worden ontsleuteld zonder een externe settop box nodig te hebben.** Alle aansluitingen De verschillende aansluitingen maken het mogelijk om apparaten van verschillende bronnen en  met diverse uitgangen aan te sluiten: Satelliet coax om uw schotel+kop rechtstreeks aan te sluiten Antenne aansluiting om je analoge / digitale binnen kabel of antenne aan te sluiten 3x HDMI Voor externe speler of spelconsole 1x VGA om je laptop of PC aan te sluiten 1x USB sluit een USB-stick aan met video's of muziek AV-ingang (Composite beeld via een 3,5 mm RCA-adapter) YUV-ingang (Component beeld via een 3,5 mm RCA adapter) Digitale audio-uitgang (SPDIF) om de TV aan te sluiten op een versterker of audiosysteem Compatible met VESA De TV heeft aan de achterzijde schroefgaten voor de bevestiging van een wandbeugel. Energiezuinig De energie consumptie van dit product is geoptimaliseerd om je energie verbruik laag te houden. MEDION UNIEK … in kwaliteit, design, prijs en service Service en garantie Heb je nog vragen? Via de MEDION service portal, kun je met ons in contact komen en bieden we nuttige informatie, downloads, handleidingen en nog meer ondersteuning voor ieder MEDION® apparaat.     * Afhankelijk van je locatie kunnen bereik en signaalsterkte ontoereikend zijn, controleer hiervoor altijd de actuele informatie van je provider. ** Voor iedere provider kan een verschillende CAM module benodigd zijn, die samen met de kaart van de provider ervoor zorgt dat je betaal TV kunt decoderen. Medion kan de compatibiliteit met iedere bestaande CAM-module niet garanderen. “
J-Services.nl MEDION LIFE P15237 315 HD LED TV 30022498
MEDION® LIFE P15237 31,5 HD LED TV
PRIJS: 229.00

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.