MEDION LIFE E64065 Draagbare USB platenspeler 50053429

body {padding: 1em 0;}.left-text-content, .right-text-content, .left-image-holder, .right-image-holder { float: right; width: 60%; min-height: 20em; padding: 2%; box-sizing: border-box; background-color: none; } .left-text-content { float: left; } .right-image-holder { width: 40%; } .left-image-holder { width: 40%; float: left; } .left-image-holder img, .right-image-holder img, { display: block; width: 100%; height: auto; } hr { clear: both; border: 0; height: 1px; background-image: none; } .addtobasket{width:100%;height:46px;margin:auto;padding-top:20px;padding-bottom:40px;} @media screen and (max-width:41em) { .left-text-content, .right-text-content, .left-image-holder, .right-image-holder, .wide-text-content { width: 100%; min-height: 0; margin-bottom: 1em; float: none; } } MEDION® LIFE E64065 Draagbare USB platenspeler (MD 80018). Met deze Medion E64065 MD80018 USB platenspeler (LP) kun je gemakkelijk en snel je vinyl digitaliseren en dat zonder tussenkomst van je computer! Bewaar je waardevolle muziek rechtstreeks op een USB-stick. Uiteraard is de platenspeler ook gewoon te verbinden met je HiFi installatie via de AUX-aansluiting. Deze LP speler wordt compleet met aansluitkabels geleverd. Kenmerken: Plug & Play: geen computer nodig! Auto-Stop 33/45/78 RPM Speaker (2 x 5 WATT PMPO (2 x 0,5 WATT RMS) Belt-drive Cinch audio-out Vormgegeven en te dragen als een koffer Bescherming als een aktetas De vinyl draaitafel plaat is verwerkt in een in een stijlvolle koffer, waardoor hij optimaal beschermt is tijdens het transport. De kunstlederen afwerking geeft deze platenspeler een klassieke vintage look. USB-connectiviteit en Auxiliary Input De USB-aansluiting kan worden gebruikt om een USB-opslagapparaat aan te sluiten om te genieten van andere media dan de langspeelplaat. Wanneer je de AUX-ingang gebruikt verbindt je ook moeiteloos iedere andere externe geluidsbron, zoals je smartphone of een ander apparaat met een audio-uitgang.
J-Services.nl MEDION LIFE E64065 Draagbare USB platenspeler 50053429
MEDION® LIFE E64065 Draagbare USB platenspeler
PRIJS: 69.95

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.