MEDION LIFE E64058 Bluetooth Soundbar 50054942

Met de Medion LIFE E64058 soundbar met Bluetooth-functie en NFC haalt u het beste uit uw muziek ! Dankzij 4 luidsprekers komen spotify, netflix en al uw andere favoriete kanalen echt tot leven.2 x 2 speakers (20 W RMS)2 x 1.25 ” tweetersDoor het slimme rechtopstaande ontwerp en de meegeleverde voeten vindt u voor de twee stijlvolle speakers makkelijk een plekje in uw huis.Maar als u de 2 speakers aan elkaar klikt past de speaker ook heel mooi liggend onder uw TV.Bluetooth-functie :Bluetooth 3.0Draadloos muziek streamen vanaf de Smartphone, iPhone, Tablet of iPadBereik ca. 8 m (afhankelijk van de omgevingsomstandigheden )NFC:Ondersteund uw telefoon NFC (Near Field Communication) ? Dan is de koppeling met deze soundbar een fluitje van een cent, even de telefoon langs de speaker halen en het feest kan beginnen!De ideale aanvulling op uw flatscreen-tvGeweldig geluid in een ruimtebesparende behuizingingebouwde versterker3 Sound presets (muziek / film / normaal)LED-indicatie voor de stand-by , AUX , Bluetooth , Muziek, Film”
J-Services.nl MEDION LIFE E64058 Bluetooth Soundbar 50054942
MEDION® LIFE E64058 Bluetooth Soundbar
PRIJS: 79.95

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.