MEDION ERAZER PC X5369 G 410021605

.container-gaming-darker {background: url(https://medion.scene7.com/is/image/Medion/erazer1115_section-erazer-bg?layer=1&src=is{Medion/erazer1115_section-erazer-bg?flip=lr&opac=50}&layer=2&color=0,0,0&opac=50) no-repeat center 0; background-size: cover; color: #FFF; font-size:15px; padding: 0.5%;}.container-gaming {background: url(https://medion.scene7.com/is/image/Medion/erazer1115_section-erazer-bg) no-repeat center 0; background-size: cover; color: #FFF; font-size:15px; padding: 0.5%;}.container-gaming-lighter {background: url(https://medion.scene7.com/is/image/Medion/erazer1115_section-erazer-bg?layer=1&src=is{Medion/erazer1115_section-erazer-bg?flip=lr&opac=50}&layer=2&color=0,124,212&opac=30) no-repeat center 0; background-size: cover; color: #FFF; font-size:15px; padding: 0.5%;} .pment {width:100%;height:auto;margin:auto;} .addtobasket{width:100%;height:46px;margin:auto;padding-top:20px;padding-bottom:40px;} .buyersguide{background-color:#CEE3F6; text-align:center; font-size:15px; height:auto; width:100%;padding-top:10px;padding-bottom:10px;font-weight:bold;} .left-text-content, .right-text-content, .full-text-content, .left-image-holder, .right-image-holder { float: right; width: 60%; min-height: 22em; padding: 2%; box-sizing: border-box; background-color: none; font-size:15px;} .left-text-content { float: left; } .full-text-content { width: 100%; } .h3-colored {background-color: rgba(256,256,256,0.45); text-align: center;} .right-image-holder { width: 40%; background-color: none;} .left-image-holder { width: 40%; float: left; } .full-image-holder { width: 40%; display: block; max-width: none;} .left-image-holder-hidden { display: none; } .left-image-holder img, .right-image-holder img, .left-image-holder-hidden img, full-image-holder img { display: block; width: 100%; height: auto; } hr { clear: both; border: 0; height: 1px; background-image: linear-gradient(to right,rgba(0,0,0,0), rgba(0,124,212,0.99),rgba(0,0,0,0)); } @media screen and (max-width:41em) { .left-text-content, .right-text-content, .full-text-content, .right-image-holder{ width: 100%; min-height: 0; margin-bottom: 1em; float: none; } .left-image-holder-hidden { display: block; margin-bottom: 1em; } .left-image-holder, .full-image-holder { display: block; float: none; width: 100%; min-height: 0; margin-bottom: 1em; } } MEDION ERAZER X5369 G – Get yourself a tough one ! Je leeft om te gamen of je zoekt een zeer snelle PC? Als voor jou alleen het beste goed genoeg is check dan zeker deze ERAZER X5369 G! Dankzij Windows 10 Home en DirectX® 12 laat je alle kracht los die de NVIDIA® GeForce® GTX 1080 in zich heeft. Met deze top videokaart kan de X5369 G de nieuwste games op de hoogste settings draaien en dat is toch waar het uiteindelijk bij high end gaming om draait. De Intel® Core™ i7-7700K processor is een aboslute topper en in combinatie met de Medion X77 behuizing, een Intel® Z170 Chipset moederbord en de handige software kan je hem heel makkelijk overklokken. 32 GB DDR4-2400 Kingston HyperX geheugen, (geplaatst als 4 x 8GB) zorgen dat alles sneller dan snel verloopt. Verder zitten er een Western Digital 4 TB Green Power harde schijf en een Intel  600P series 512 GB SSD in deze monsterachtige Gaming PC, want alles moet kloppen. Door stille en efficente waterkoeling toe te passen en het gebruik van een 700 WATT voeding kan je er niet meer omheen, deze ERAZER PC heeft het allemaal ! Stem je favoriete LED kleur af op je stemming, maak je nieuwe Medion Erazer nog persoonlijker, en ga de uitdaging aan! High-performance Gaming PC De MEDION® ERAZER® X5369 G is perfect om mee te gamen, maar als je voor je werk zware eisen stelt aan je hardware dan heb je dankzij de krachtige Intel® Core ™ i7-7700K met Turbo Boost-technologie, Windows 10 Home en een NVIDIA GeForce GTX1080 grafische kaart, ook een perfecte machine. Windows 10 Home (64bits) Voorzien van Windows 10 Home krijg je een verbeterd startmenu, vele nieuwe functies, snellere prestaties, en alles word veiliger en makkelijk. Dankzij alle vernieuwingen in Windows 10 Home is je PC ook op software gebied beter dan ooit. Nieuwe features zoals Direct X12 en een naadloze aansluiting op de cloud geven jou de beste windows ervaring tot nu toe. Intel® Core™ i7-7700K Processor De Intel® Core ™ i7-7700K zevende generatie Kabylake CPU (4,2 GHz) met turbo Boost-snelheden tot 4,5 GHz en 8 MB Intel Smart Cache, zet uitzonderlijke prestaties neer. Maar deze Intel® Core ™ i7 processor is niet alleen indrukwekkend op het gebied van prestaties maar hij is ook de beste keus voor overklokkers want met deze processor mag het. NVIDIA® GeForce® GTX 1080 De NVIDIA® GeForce® GTX 1080 grafische kaart met 8 GB GDDR5 videogeheugen Is de absolute hoofdrolspeler van dit schouwspel, of je nu creatief aan de slag gaat of je gaat voluit gamen: de videokaart maakt het mogelijk. Qua prestaties is de GeForce GTX 1080 het beste wat er op dat gebied te krijgen is. De ruime hoeveelheid van 8 GB GDDR5 videogeheugen worden niet afgenomen van het systeemgeheugen en laten toe dat het grafische en het normale rekenwerk extreem snel verlopen. Gamen in Ultra-HD of met een Virtual Reality bril? Jij kan de komende jaren alles aan met deze PC. Opslag en geheugen Omdat er in deze PC een 512 GB SSD zit verwerkt hij supersnel al je gegevens en start hij je belangrijkste games en apps in een oogwenk. De aparte 4000 GB harde schijf bied alle ruimte voor games, movies, muziek en je persoonlijke gegevens. 32 GB DDR4-2400 RAM Zorgen dat er geen bottlenek ontstaat bij het gamen en laten multitasking en optimale prestaties toe. Overclocking & Persoonlijker De Intel® Core™ i7-7700K processor is een aboslute topper en in combinatie met de Medion X77 behuizing, een Asetek Watercooling, een Intel® Z170 Chipset moederbord en de handige software heel makkelijk te overklokken. Kies je favoriete LED kleur, maak je nieuwe Medion Erazer nog persoonlijker, en ga de uitdaging aan! Virtual Reality Ready The next big thing voor de komende jaren staat nu eindelijk voor de deur: Het gebruik van VR headsets zal de manier waarop we films kijken en spelletjes spelen voorgoed veranderen. Met een NVIDIA GeForce GTX 1080 grafische kaart, ben je hierop al voorbereid: De videokaart is voldoende krachtig om de hoge hardware-eisen van Virtual Reality af te handelen.
J-Services.nl MEDION ERAZER PC X5369 G 410021605
MEDION ERAZER PC X5369 G
PRIJS: 2699.00

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.