MEDION ERAZER P7643 i5 gaming laptop 30020388

- Deze nieuwe MEDION ERAZER P7643 heeft maar liefst 4 GB dedicated videogeheugen, en is daarmee zeer geschikt voor de echte multimedia-fanatiekelingen! – Windows 10 Home – verbeterd startmenu, nieuwe functies, snellere prestaties, veilig en gemakkelijk. – Met een skylake Core i5 processor is er genoeg snelheid voor alles wat je met de laptop zou willen doen, zonder dat hij daarbij warm of luidruchtig is. – Een Nvidia GTX 950 videokaart die naadloos samenwerkt met de onboard Intel HD Graphics 520 videokaart, maakt van deze laptop een gamer die ook niet vies is van lang werken ! – Met de nieuwe USB 3.1 (type C) aansluiting kopieer je gegevens nog sneller en heb je eindelijk een USB aansluiting die je niet meer verkeerd kan insteken ! – Verder komt deze uitvoering met 128 GB SSD dus start alles soepel en snel op – Ruim 8 GB RAM is genoeg voor een soepele gegevensverwerking en een AHVA, FULL HD scherm helpt je om alles ultrascherp in beeld te krijgen. – Ook mag je een topkwaliteit WiFi ontvangst verwachten, want met een Intel AC wireless oplossing is dat in goede handen.
J-Services.nl MEDION ERAZER P7643 i5 gaming laptop 30020388
MEDION ERAZER P7643 i5 gaming laptop
PRIJS: 849.00

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.