MEDION AKOYA P6677 i7 laptop 30021532

Wil je verzekerd zijn van de beste prestaties? Kies dan voor de kracht van een 7th Gen Core i7  processor en je kunt er weer jaren tegenaan !Windows 10 Home geeft je een verbeterd startmenu, nieuwe functies, snellere prestaties en alles word veiliger en makkelijker.Met een NVIDIA GT 940MX videokaart, zorgt deze laptop dat ook 3D-werk, vele spellen en HD films geen probleem worden.Een IPS scherm met een prachtige FULL-HD resolutie zorgen voor het best mogelijke beeld in games, movies en on-line.Dankzij de snelle 256 GB SSD als primaire harde schijf zijn de wachttijden kort zodat je niet meer op je notebook meer hoeft te wachten. Door de toegepaste AC Wireless standaard van Intel ga je makkelijk en snel online.- Omdat er maar liefst 8 GB DDR4 geheugen in deze laptop zit is hij aanzienlijk sneller met het openen van programma's en het verwerken van gegevens.
J-Services.nl MEDION AKOYA P6677 i7 laptop 30021532
MEDION AKOYA P6677 i7 laptop
PRIJS: 849.00

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.