MCab Foscam R2 Indoor PT HD IP Camera 2MP Wit R2 mcab_r2

De Foscam R2 voor binnen is een zeer goede IP camera met zijn nieuwe Amabarella chipset geschikt voor zowel prive als zakelijk gebruik en daarom perfect voor de beveiliging van uw eigendom of omgeving. Deze IP camera R2 heeft zowel WIFI alsmede een standaard netwerkaansluiting en is dus op meerdere manieren aan te sluiten of te gebruiken. Door de nieuwe chipset heeft u een uitstekende beeldkwaliteit bij zowel dag als nacht. Foscam staat borg voor een goede service en er komen regelmatig (beveiligings) updates uit zodat de camera continue verbeterd wordt. Deze IP camera is uitgerust met veel opties, zoals infrarood licht voor s’nacht, IR cut tegen overbelichting en natuurlijk bewegingsdetectie, email notificatie, uitgebreide belichtingsopties, multi gebruikers rollen en natuurlijk kunt u met de gratis APP deze camera overal ter wereld bekijken ( Mits er maar internet voor handen is). De IP camera is geschikt voor heel veel besturingssystemen zoals windos, MAC, IOS, en Android. Kenmerken: – HD beeld, 1920 x 1080 pixels – H264 compressie – Pan Tilt functie, dus (op afstand) bestuurbaar – Hdr functie – Bewegingsdetectie – Emailfunctie – FTP upload – 2.0 megapixel – Wifi – IR CUT – 8x Digitale zoom zonder kwaliteitsverlies.
J-Services.nl MCab Foscam R2 Indoor PT HD IP Camera 2MP Wit R2 mcab_r2
M-Cab Foscam R2 - Indoor PT HD IP Camera 2MP - Wit (R2)
PRIJS: 187.55

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.