FPMAD940HC VZLW3H

Met deze NewStar monitorarm, model FPMA-D940HC, bevestigt u een LCD/TFT monitor aan een bureau. De arm wordt aan een bureau bevestigd d.m.v. een bureauklem. Aan de zijkant van de klem bevinden zich montagegaten waarmee u het model tevens aan een wand kunt bevestigen. Door gebruik te maken van een monitorarm profiteert u optimaal van de mogelijkheden van uw scherm. De arm is namelijk moeiteloos in hoogte en diepte te verstellen door de gasveer. Hierdoor cre?ert u de ideale werkhouding ten opzichte van het scherm. U verkleint door de juiste werkhouding natuurlijk de kans op nek- en rugklachten. Kabels zijn eenvoudig weg te werken in de arm. Door de hoge capaciteits gasveer kunnen op deze bureausteun schermen t/m 32″ (80 cm) gemonteerd worden die niet zwaarder wegen dan 15 kg en een VESA gatenpatroon van 75×75 mm of 100×100 mm hebben.
J-Services.nl FPMAD940HC VZLW3H
FPMA-D940HC
PRIJS: 289.00

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.